Loading...
Accommodation2018-11-13T10:07:50+01:00

”På vores bondegård kan du holde ferie i lejligheder og værelser
eller du kan besøge os og se, hvordan livet er på en bondegård.
I gårdbutikken sælger vi mange forskellige specialiteter fra Thy.”

Vi tilbyder gode rammer for kortere eller længere ferieophold året rundt. Centralt beliggende mellem Limfjord og Vesterhav og nær Nationalpark Thy.
Billigt overnatningssted i forbindelse med fester og familiebesøg og centralt beliggende for håndværkere og handelsrejsende. Alle tiders samlingssted for familie-/vennetræf eller lign.Få en oplevelsesrig og naturlig ferie på en rigtig bondegård i fuld drift. Vær med i dagligdagen på en gård med mange børnevenlige dyr. Hjælp til med at fodre dyrene og kom i kontakt med dyr, der naturligt hører til på landet: Køer, kalve, grise, får, geder, kaniner, høns, katte og hest. Der er mulighed for indkvartering i en af vore 4 lejligheder eller i vores værelsesfløj.

Lad børnene muntre sig ude på den store legeplads med bl.a. hoppepude og moon-cars – eller inde. I Multiladen – hvor der er stor hoppeborg, bordtennis, airhockey bordfodbold, wii-spil, legetøjstraktorer og -maskiner m.m. En gåtur på  vores natursti langs læhegn, grøfter og skel, hvor du kan nyde fuglesang og dyrenes græssen i det fri, vil være en rigtig god naturoplevelse.
I grillhytten, bliver der én gang ugentlig – i sommersæsonen – bagt pandekager i stakkevis, til alle der vil være med. Her er fri adgang til trådløs internet adgang og vaskemaskine og tørretumbler mod betaling.
Der er mulighed for at bestille morgenmad hver dag – så vidt muligt tilberedt af gården egne produkter.

Lejlighed nr. 1: 85 kvm på stuehusets 1. sal. 3 store soveværelser med ialt 6 senge. Køkken med køl/frys, komfur og micro. Udgang til balkon. TV og DVD.

Lejlighed 2: 55 kvm til 6 personer. 1 værelse med 2 senge og 1 værelse med 4 senge. Veludstyret køkken med bl.a. køl/frys, opvaskemaskine og microovn. Badeværelse med bordarrangement og bruseniche. Udendørs terrasse.

Lejlighed 3: 60 kvm til 6 personer. 1 værelse med 2 senge og 1 værelse med 4 senge. Veludstyret køkken med køl/frys, opvaskemaskine og microovn. Badeværelse med bordarrangement og bruseniche. Udendørs terrasse.

Lejlighed 4: 100 kvm på 1. sal med egen tagterrasse. 4 værelser med 2 senge på hver. 2 badeværelser, hver med bordarrangement med 2 håndvaske og brusehjørne. Veludstyret køkken med køl/frys, opvaskemaskine, microovn m.m.

Værelser: I en selvstændig bygning er der 6 værelser – alle med eget bad/toilet. Dobbeltværelser, alle med mulighed for opredning til 2 – 3 personer på hems. Adgang til fælleskøkken med køl/frys, opvaskemaskine, komfur, microovn m.m. Fællesstue med fjernsyn og DVD. Handicapvenligt uden trapper og dørtrin.

Lejlighederne udlejes i hele eller halve uger (søndag – torsdag eller torsdag til søndag) Lejen er incl. lys, vand og varme men excl. evt rengøring og leje af linned/håndklæder.

Værelserne udlejes pr. døgn, med valgfri ankomst- og afrejsedag. Prisen er incl. lys, vand og varme og incl. linned og håndklæder.

Priser for leje, morgenmad samt andre ydelser:

Ved ophold i lejlighed kan linned/håndklæder lejes for 60 kr. pr. person.

Slutrengøring i lejlighederne kan bestilles for 500 kr. i lejligheder 1,2 og 3 og 600 kr. for lejlighed 4.

Morgenmad: 60 kr. pr. voksen – 30 kr. pr. barn under 12 år samt 15 kr. pr. barn under 2 år.

Lejlighederne 1,2 og 3:

Hele uger (søndag – søndag)                                                                  5.500 kr.

Halve uger (søndag – torsdag eller torsdag – søndag)                       3.400 kr.

Lejlighed 4:

Hele uger (søndag – søndag)                                                                  7.500 kr.

Halve uger (søndag – torsdag eller torsdag – søndag)                       4.500 kr.

Værelser:

Dobbeltværelse pr. nat incl. linned/håndklæder                                  500 kr.

Enkeltværelse pr. nat incl. linned/håndklæder                                     300 kr.

Ekstra opredning, pr. person                                                                     125 kr.

Lad børnene muntre sig ude på den store legeplads med bl.a. hoppepude og moon-cars
Alle tiders samlingssted for forlænget weekendophold for børn og voksne
Lad børnene muntre sig ude på den store legeplads med bl.a. hoppepude og moon-cars